Naprawa powypadkowa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Richi
    Classic
    • 2010
    • 9

Naprawa powypadkowa

no właśnie ten u-dimension mi chodzi po głowie i nawet znalażłem firme co daje dystanse mdf gratis za ich zakup wiec pare zł np na dwie maty zostanie ...ale to podstawowa wersja...czy ta firma juz w podstawie daje dobre efekty??
  • arccuss
    Rider
    Moderatorr
    • 2009
    • 397
    • Octavia II (1Z3)
    • BZB 1.8 TSI 160 KM

Naprawa powypadkowa

Witojcie kumotry,
    właśnie dzisiaj odebrałem moją Fusię (tak Ją nazwał ktoś miły... :wink: ) z naprawy po dzwonie. Z przypadku (niedziela) trafiła do ASO "KOMETA" w Warszawie - filia blacharska przy Wiatracznej. Wszystko razem trochę trwało- gł. z powodu bujania się z ubezpieczeniem- ale z efektu jestem bardzo zadowolony :lol:
    Wygląd- b. dobry, prowadzenie i właściwości jezdne- też. Wydruki z geometrii i SKP- OK.
    Trochę szwankowała komunikacja bieżąca z serwisem, ale pod względem wykonania, a także - kultury obsługi, mogę polecić.
    Jedyny minus- koszty napraw... Ale trzeba było :cry: - gwarancja..
    Pozdrawiam- Arek.
    Perfect Service by DGW

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

arccuss, daj foty jak wygladala po dzwonie i jak jest teraz

Komentarz

• arccuss
        Rider
        Moderatorr
        • 2009
        • 397
        • Octavia II (1Z3)
        • BZB 1.8 TSI 160 KM

Zamieszczone przez tom2212
        arccuss, daj foty jak wygladala po dzwonie i jak jest teraz
        Po dzwonie fot nie mam- ale spróbuję wyciągnąć z KOMETY..
        Uszkodzony był lewy przód (wypaliły 2 przednie poduchy i wszystkie napinacze - 4). Jechało 5 osób i nikomu nic sie nie stało... Abu-abu dla Skody!
        Naprawa: pas przedni, zderzak, spojler, etc.., chłodnica + klimy, błotnik, wzmocnienia, zawieszenie lewego koła, felga, nie mówiąc już o banaliach- jak elementy szklane (światła, itp.)

Więcej fotek aktualnych - po weekendzie (wcześniej nie dam rady...)- zrobię, co było robione.. A propos- ta w podpisie jest dzisiejsza...
        Pozdrawiam- Arek

P.S.
        Dali 2 lata gwarancji pisemnej na wykonane naprawy.
        Perfect Service by DGW

Komentarz

Pracuję...